Elishy

9

KUNSTEN Å LEVE

  • Publisert 24.09.2015 klokka 21:31
  • Kategori: tanker

Når jeg skriver dette føler jeg meg som en liten jente igjen. Jeg vet det er rart å si, i og med at jeg fortsatt er så liten som jeg er, men det fantes en tid der jeg var mindre. Det fantes en tid der bekymringene var like store, men tok mindre plass i livet mitt. Jeg var liten og lykkelig. Bekymringer og vonde følelser slapp ikke til så lett. Kroppen føltes hel. Glad. Ekte. Sånn har jeg ikke følt det på lenge. Altfor lenge. Mange dager, uker, måneder, år. Jeg har vært glad. Jeg har smilt og ledd og følt glede. Men ikke lykkelig. Ikke ekte lykke.

Det er det som er det store problemet. At følelsene mine ikke virker ekte. De er bare der, men jeg klarer ikke helt å føle dem. Jeg klarer til en viss grad å føle smerte. At hele verden raser sammen. Men ekte glede og lykke - det eksisterer ikke. Jeg nærmer meg målet, men det er allikevel langt igjen. Det virker så håpløst. Jeg vil så absolutt ikke rote til dette.

Kvalmen stiger. Pusten blir dypere. Temperaturen synker. Tårene bygger seg opp. Ord blir fattige. De er bare bokstaver. Bare stavelser. Alt virker så vanskelig. Alt virker så vrient. Tårene triller langsomt. Det skal gå. Jeg skal klare det.Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » April 2014
hits