Elishy

7

Not so perfect

  • Publisert 08.04.2014 klokka 15:08
  • Kategori: tanker

Tviler på at det bare er jeg som føler meg trist etter timesvis med lesing av blogger, instagram, weheart it osv? Det er ikke det at jeg ikke syns det er inspirerende. Jeg skulle gjerne sett ut som disse jentene, hatt de kjekke og søte kjærestene som kom med roser og diamanter annenhver dag og alltid kose meg på cafè med venner og ordentlig oppskjært frukt.

... Men dette er jo absolutt ikke sånn hverdagen til de fleste er. Enten så er man veldig positive eller så er man veldig negative. Enten så er alt perfekt eller man er så deprimert at man ikke vet hvor man skal gjøre av seg. Livet er som en berg- og dalbane. Det går opp og ned, men det finnes også en mellomting. Vi som lesere og tilskuere må legge merke til det. Det er så mye vi ikke ser. Allikevel er det vanskelig å forstå dette. Jeg merker det er så lett å bare skrive det. Jeg kan ikke styre tankene mine, men jeg kan hjelpe meg selv ved å se annerledes på ting. 

Jeg føler meg så annerledes enn alle andre. Jeg vet innerst inne at det ikke er normalt å ligne en VS-modell og bruke en time på å skjære opp noen bær for et bilde - men jo mer jeg innser at det ikke er meg og mitt liv, jo mer har jeg lyst på det. Hvorfor? Det aner jeg ikke. Men i denne verden vi bor i nå handler det om å skille seg mest mulig ut, men fortsatt være lik alle andre. Et umulig oppdrag, spør du meg! Jeg er så lei av jentegjengene man ikke ser forskjell på som har det nyeste og det dyreste, som mener vi skal være oss selv. Går du ikke med "uniformen" og er deg selv, da blir du også sett rart på. I et samfunn med så mange medier og så stort utseende og kropps-press må vi være forsiktige og prøve oss ut. 

- bilde fra weheartit - 

7 kommentarer

westc0astkid

08.04.2014 kl.20:19

Liker måten du skriver på! Flink du er :-)

Er også heilt einig. I dagens samfunn er det umulig å skille seg ut og/eller vere seg sjølv 200%, uten å bli sett rart på.

Elishy

08.04.2014 kl.22:39

westc0astkid: tusen takk!! :-)

Helene

17.10.2015 kl.17:21

Blææ, helt enig og bra skevet. når jeg lage mat så er jeg mer opptatt av å få det fortest mulig ned i magen xD ikke har jeg tid til å ta bilder av alt mulig jeg gjør heller, men jeg kunne gjerne ønske jeg hadde det. Føler det er veldig stort press på att alt skal være perfekt, noe jeg vertfall ikke er :P

Viola

17.10.2015 kl.17:25

Så godt skrevet! Det er en kunstig verden vi lever i.

Kjedelig hvis alle skulle vært like, men det er allikevel så vanskelig å skille seg ut..

Stå på for å være den du er, akkurat DEG! 😊

Elishy

17.10.2015 kl.19:30

Viola: Tusen takk!

Elishy

17.10.2015 kl.19:30

Helene: Tusen takk!

Johanne

17.10.2015 kl.21:12

Utolig bra skrevet. Kjenner meg så utrolig godt igjen.

Skriv en ny kommentar

hits